Norgesfor -pioner

Her finner du alle produktene fra Norgesfor. Trenger du hjelp til å velge riktig for og mengde ta kontakt. Pris ligger under bilde.

PIONÈR Super, med levende gjær

202kr - 25kg

Kraftfôrblanding med levende gjær.

PIONÈR Super med levende gjær er en konsentrert kraftfôrblanding med høyere fettinnhold og lavere stivelsesinnhold enn våre øvrige blandinger. Inneholder ikke havre. Tilsatt probiotika for bedre fordøyelse: Levende gjær (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077, Levucell®SC Titan®).

Levende gjær har svært positiv effekt på hesters fordøyelse og tarmflora. Høyt innhold av betepulp (roesnitter/betfiber) og andre gunstige fiberkilder som er med på å bidra til god tarmhelse. Innholdet av mineraler og vitaminer dekker hestens behov når det fôres etter anbefalte mengder.

Passer godt til tynne hester og hester som fôres med lite kraftfôr. Inneholder ekstra magnesium. Magnesium er kjent for å ha en beroligende virkning.

PIONÈR Sport

195kr - 25kg

Energirik kraftfôrblanding uten havre

Konsentrert blanding som er tilpasset bruke sammen med havre og /eller annet korn. Konsentrert innhold av vitaminer og mineraler så hestens behov dekkes når den fôres etter anbefalt mengde.

PIONÈR Standard

175kr - 25kg

Fullfôrblanding med havre

Kraftfôrblanding basert på norsk korn. Inneholder havre. Moderat innhold av energi, protein, vitaminer og mineraler. Anbefales som eneste kraftfôr til hester i moderat trening.

PIONÈR Oppdrett

195kr - 25kg

Til unghest, drektige hopper og avlshingst.

Kraftfôrblanding med moderat innhold av energi og høyt proteininnhold. Optimal aminosyresammensetning, vitamin og mineralinnhold tilpasset vekst, gjør PIONER Oppdrett til det beste valget for avlshopper og unghester.

Byggpellets

145kr - 25kg

Hel havre

180kr - 25kg

Vitafor Balansmineral

670kr - 25kg

Vitafor Balansmineral gir friske hester med en godt fungerende mage-tarmfunksjon.
Vitafor Balansmineral inneholder spesifikke helsefremmende råvarer, mineraler, organisk bundne mikromienraler og naturlig E-vitamin. Spesielt følsomme hester og høypresterende hester kan ha behov for tilskudd som gir balanse i mage og tarm.
Vitafor Balansmineral har et varierende innhold av dietiske fibre, noe som e...r positivt for hestens grovtarmgjæring.
Vitafor Balansmineral er basert på linfrøkake, som er et velkjent helsefôr for hester. Linfrøkaken har gode dietiske egenskaper takket være dets slimdannende funksjon og høye fiberinnhold. Linfrøkake gir dessuten hesten en glansfull pels.
Vitafor Balansmineral inneholder en fermentert gjærkultur som påvirker mikroorganismene i grovtarmen på en positiv måte og forbedrer fordøyeligheten i totalfôret. Dette innebærer at hesten utnytter fôret bedre. Hos alle hester medfører den fermenterende gjærkulturen at hesten henter seg inn raskere etter anstrengelser.
Har hesten mage problemer? Velg Vitafor Balansmineral.
Vtafor Balnsmineral tildeles hver dag og bør brukes i minst 3-4 uker før den gir full effekt.

Vitafor Power

393kr - 10kg     

685kr - 20kg

Vitafor Power er et eksklusivt mineralfôr som gir forutsetninger for god helse og høye prestasjoner. Vitafor Power er en liten og velsmakende pellets som gir tilskudd av kalsium, fosfor, magnesium og salt. Svært høyt innhold av vitaminer medfører at hesten kan prestere optimalt. E-vitamininnholdet er ekstra høyt, noe som er viktig ved hardt muskelarbeid. Vitafor Power inneholder også en stor andel organisk bundne mikromineraler og naturlige E-vitaminer.
Er hesten høypresterende? Velg Vitafor Power.
Leveres i 10kg spann eller 25 kg. sekk

Vitafor Solid

300kr - 10kg

625kr- 25kg


Vitafor Solid er et pelletert mineralfôr som gir tilskudd av kalsium, fosfor, magnesium og salt. Dette er en liten og eksklusiv pellets som smaker svært godt. Dessuten har Vitafor Solid høyt innhold av alle nødvendige vitaminer og mikromineraler.
Vitafor Solid passer til de fleste hester.
Vitafor Solid er enkelt å blande med kraftfôr.
Er hesten i lett / moderat trening? Velg Vitafor Solid

Vitafor Strong

250kr - 10kg

Vitafor Strong har samme gode egenskaper som Vitafor Solid. Forskjellen er at mineralene er granulerte. Granuleringen betyr at Vitafor Strong er et høykonsentrert mineralfôr med 100 % aktiv substans.
Vitafor Strong er lett å blande i annet fôr og utfôre ved fri tilgang og på beite.
Er hesten i lett eller moderat trening?
Velg Vitafor Strong eller Vitafor Solid (pelletert).

Betfiber

205kr - 25kg

Betfiber har ett høyt innhold av fordøyelig fiber. Dvs de fibre som er bra for hesten og dens tarmsystem og ikke minst for di mange mikroorganismer som elsker fiber.

Betfiber har lavt sukkerinnhold og perfekt for å få i hester ekstra væske.

Anbefales til alle typer hester året rundt men særlig vinterstid er dette viktig.

Betfor revet

185kr - 15kg

Betfor og betfiber har samme opphav men betfor er melassert betfiber.

Består av 65% tørket betesnitsel og 35% melasse. Sukkerinnholdet ligger på rundt 20% og dette sukkeret er av samme type som man finner i grovfor. Melassen tilfører hesten lett omsettelig karbohydrater og bidrar til en god smakelighet på produktet.